o wszystkim (Reklama: ,, )

Przez jakieś czterdzieści osiem godzin. Nie wiedziałam, że tak mnie zauroczysz. Na pewno nie spodziewałam się w tobie zakochać. Z jednej z otwartych szram na twarzy Deckera popłynęła strużka krwi. Chciałbym ci wierzyć. Zawsze chciałam mieszkać na południu Francji powiedziała nieoczekiwanie Beth. Teraz Decker był zaskoczony. Co takiego? Nie na Riwierze. W głębi kraju uściśliła Beth. W południowozachodniej Francji. W Pirenejach. Kiedyś przeczytałam o nich artykuł w czasopiśmie krajoznawczym. Zdjęcia dolin, z pastwiskami, lasami i strumieniami spływającymi z gór, były niezwykle piękne. Myślę, że mogłabym tam namalować kilka niezłych obrazów... Jeśli pojechałbyś ze mną. Mimo iż to byłoby zagrożeniem dla twojego życia, i Renata może chcieć cię wykorzystać, żeby dobrać się do mnie? Tak. Do końca swoich dni zawsze oglądać się za siebie? Bez ciebie... Beth dotknęła krwi spływającej mu z rany na twarzy nie miałabym po co patrzeć przed siebie. W takim razie powiedział Decker wracamy do Santa Fe. Jesteś pewien, że to dobry pomysł? spytał Esperanza Nie. Ale lepszy niż wszystkie inne odparł Decker.

(Reklama: , VoIP , foto kraków )