o wszystkim (Reklama: Systemy zarządzania treścią ,, logistics )

Renata znów zacznie mnie obserwować i na pewno usłyszałaby o tej kłótni. Uwierzyłaby w nią. Szczególnie jeśli wyjechałbym z Santa Fe, a ty byś została. Beth płakała coraz gwałtowniej. Kto zabił twojego męża? spytał Decker. Beth nie odpowiedziała. Sądzę, że moglibyśmy ułożyć historyjkę powiedział Decker że ktoś z organizacji, być może jeden z jego strażników zastrzelił go, zabrał pieniądze i zwalił wszystko na ciebie. Może powstać inna historyjka, że syn Nicka Giordano, Frank, był tak zazdrosny o sympatię, jaką jego ojciec darzył twojego męża, że sam zdecydował się załatwić sprawę. Decker czekał. Którą historyjkę wolisz? Beth wytarła oczy. Żadną. Więc..? Ja to zrobiłam odparła Beth. Decker oniemiał. Ja zastrzeliłam mojego męża powtórzyła Beth. Ten drań już nigdy nie będzie mnie bił. Ty zabrałaś pieniądze? Tak. Dzięki temu mogłaś sobie pozwolić na kupno domu w Santa Fe? Tak. Pieniądze są na cyfrowym koncie w banku na Bahamach. Departament Sprawiedliwości nie mógł się do nich dobrać, więc pozwolili mi je wykorzystać szczególnie że zależało im na moim zeznaniu. Czy wiedziałaś, kim jestem, zanim mnie poznałaś? Tak. Czy więc mnie wykorzystywałaś?

(Reklama: , Giżycko , projekt domu Bella )