o wszystkim (Reklama: ,, )
Gdyby poszła plotka, że nie jesteśmy już ze sobą, Renata mogłaby dojść do wniosku, że nie ma sensu robić ci krzywdy, gdyż zabijając kogoś, na kim mi już nie zależy, nie torturowałaby mnie. Beth patrzyła na niego z jeszcze większym niedowierzaniem. Właściwie powiedział Decker, dając Beth możliwość wycofania się z układu między nimi, a jednocześnie pragnąc poznać prawdę im więcej o tym myślę, tym bardziej jestem przekonany, że Renata rzeczywiście pozostawiłaby cię w spokoju, gdybyśmy ze sobą zerwali. Ale... Głos odmówił Beth posłuszeństwa. Nie mogła wydobyć z siebie żadnego dźwięku. Musiałoby to wyglądać przekonująco kontynuował Decker. Mógł bym cię oskarżyć, że od początku naszej znajomości wiedziałaś, kim jestem. Mógłbym urządzić scenę o to, że jedynie udawałaś, iż mnie kochasz, że mamiłaś mnie seksem, pragnęłaś tylko mieć ochroniarza, który mieszkałby obok, a czasami w twoim domu. W twoim łóżku. Beth zaczęła szlochać. Mógłbym wszystkim powiedzieć, że byłem głupcem, i na próżno ryzykowałem życie.

(Reklama: , Knock You Down , free hosting )