o wszystkim (Reklama: india calling card ,, Odżywki sklep )

Beth wydawała się zdenerwowana brutalnym wykorzystaniem tego przedmiotu. I co? Władze twierdzą, że były to porachunki mafijne, wojna pomiędzy rywalizującymi gangami. Ale kiedy zidentyfikują twoje odciski... Dowiedzą się, że odciski należą do człowieka, który nie żyje od piętnastu lat. Beth spojrzała szeroko otwartymi oczami. Gdzie chciałabyś zamieszkać? spytał Decker. Zamieszkać? zaskoczyła ją ponowna, nagła zmiana tematu. Z powrotem w Santa Fe, oczywiście. Ze mną? Tak. Wydaje mi się, że to nie jest dobry pomysł powiedział Decker. Ale mafia już mnie nie szuka. Renata nas szuka. Decker przerwał, pozwalając ciszy podkreślić znaczenie tych słów. Dopóki żyję, Renata może cię wykorzystać, żeby się do mnie dobrać. Będziesz zagrożona. Beth zbladła jeszcze bardziej. Nic się nie zmieniło powiedział Decker. Więc jeszcze raz zadam ci pytanie, gdzie chciałabyś zamieszkać. W oczach Beth coś jakby umarło. Gdy się rozstaniemy dokończył Decker. Rozstaniemy? Beth była zupełnie zaskoczona. Niby dlaczego mielibyśmy... Gdy wrócimy do Santa Fe, mogłoby dojść między nami do publicznej kłótni, na przykład w południe wEscalera czy w jakiejś innej popularnej restauracji.

(Reklama: , Felgi , Porady dla bezrobotnych )