o wszystkim (Reklama: ,, )
Czy człowiek, z którym kontaktowałaś w Departamencie Sprawiedliwości, pytał o McKittricka? Oczywiście. Beth była zaskoczona nagłą zmianą tematu, tym jak intymność nagle ustąpiła praktyczności. Powiedziałam mu, że wydaje mi się, iż to McKittrick powiadomił rodzinę Giordano, że się ukrywam w Santa Fe. Powiedziałam też, że od samego początku McKittrick zachowywał się podejrzanie, i że mu się wymknęłam, gdy przyjechaliśmy do Nowego Jorku. Oświadczyłam, że nie mam pojęcia, gdzie jest. I trzymaj się tej wersji powiedział Decker. Kiedy ciało McKittricka zostanie odnalezione w pogorzelisku, władze będą miały problem ze zidentyfikowaniem go. Ponieważ nie wiedzą, czyich danych dentystycznych użyć dla porównania uzębienia denata, może nigdy nie uda im się go zidentyfikować. Jego zniknięcie pozostanie tajemnicą. Będzie wyglądało, jakby uciekł, żeby uniknąć kary więzienia. Zawsze trzymaj się historyjki, że nie wiesz, co się z nim stało, nie możesz się wahać. Będę musiała zdać relację z tego, gdzie byłam od sobotniego popołudnia, kiedy wyjechałam z Santa Fe powiedziała Beth. Zadzwonię w pewne miejsce.

(Reklama: , Gerda Wrocław , rusztowania )