o wszystkim (Reklama: zespół na wesele ,, Konie zdjęcia )

Nie rozumiem. Esperanza podwiózł mnie do automatu telefonicznego. Zadzwoniłam pod numer kontaktowy do Departamentu Sprawiedliwości i dowiedziałam się, że nie muszę zeznawać. Ława przysięgłych zbierała się, żeby postawić w stan oskarżenia Nicka Giordano, ale skoro on nie żyje, Departament Sprawiedliwości twierdzi, że nie ma sensu posuwać się dalej. Beth zawahała się. Franka Giordano też ty zabiłeś? Decker nie odpowiedział. Dla mnie? Nie zapominaj, że znajdujemy się w obecności oficera policji powiedział Decker. Esperanza spojrzał na swoje dłonie. Może powinienem się trochę przejść. Nie miałem na myśli... Macie sobie dużo do powiedzenia. Przyda wam się trochę czasu sam na sam. Esperanza włożył buty, złapał koszulę, skinął głową i wyszedł. Beth odczekała, aż zamkną się drzwi. Esperanza powiedział mi pokrótce, przez co przeszedłeś zeszłej nocy. Sięgnęła po dłoń Deckera. Nigdy nie będę w stanie ci za to podziękować. Wystarczy, że mnie będziesz kochać. Beth, zaskoczona, przekrzywiła głowę. Mówisz, jakby to było coś, do czego powinnam się zmuszać. Kocham cię. Nigdy wcześniej mu tego nie powiedziała. Te wymarzone słowa wstrząsnęły nim i zalały go ciepłem. Przyglądał się jej z miłością.

(Reklama: , Kredyty gotówkowe , Porónanie kart kredytowych )