o wszystkim (Reklama: ofe ,domy z bali , Sprężarki )

Gdy zostawał sam, gnębiło go trapiące poczucie niedoskonałości. Nawet ta krótka chwila, kiedy poszedł kupić bilety na samolot, była dla niego niemiła. Przygotowany na wszystko? ponownie zadał sobie pytanie, gdy szedł z Beth i Esperanzą w kierunku kolejki do bramki bezpieczeństwa. Niezupełnie na wszystko. Nie jestem przygotowany na to, żeby ktoś ponownie zranił Beth. Nie jestem przygotowany na to, żeby się dowiedzieć, że jednak kłamie, że mnie kocha. Nie jestem przygotowany, żeby się przekonać, że jestem głupcem. Przy bramce bezpieczeństwa zwolnił i pozwolił Esperanzie i Beth przejść jakąś minutę wcześniej, na wypadek gdyby dziesięć tysięcy studolarowych banknotów w podręcznej torbie wzbudziło podejrzenia strażnika wpatrującego się w monitor rentgena. Gdyby kazali Deckerowi otworzyć torbę, ciężko byłoby mu wytłumaczyć władzom, skąd w jego posiadaniu znalazł się milion dolarów. Oficerowie bezpieczeństwa natychmiast założyliby, że pieniądze mają coś wspólnego z narkotykami, i dlatego nie chciał, żeby Beth i Esperanza kręcili się blisko niego.

(Reklama: , dobre programy , gry logiczne )