o wszystkim (Reklama: ,, free hosting )

Znajdowali się w hałaśliwej, zatłoczonej hali lotniska międzynarodowego w Newark. Decker właśnie wrócił do Esperanzy i Beth, którzy czekali na niego w niszy obok toalet i monitorów z rozkładem lotów, od kontuaru United Airlines. Wręczył im bilety. Załatwiłem miejsca na lot o ósmej trzydzieści. W Denver zmieniamy samolot i przylatujemy do Albuquerque o dwunastej czterdzieści osiem po południu. Te miejsca nie są obok siebie. Dwa z nich są. Jedno z nas będzie musiało siedzieć dalej z tyłu. Ja tam usiądę powiedział Esperanza. Upewnię się, czy żaden z pasażerów nie interesuje się wami zanadto. Obawiam się, że z tymi kulami jestem łatwa do zidentyfikowania powiedziała Beth. A zadrapania, które mam na twarzy, z pewnością zwróciły uwagę kobiety za ladą stanowiska United Airlines. Decker rozejrzał się, by się upewnić, iż nikt ich nie podsłuchuje. Nie sądzę jednak, żeby Renata mogła w jakiś sposób przewidzieć, z jakiego lotniska będziemy odlatywać. Nie martwię się, że jest tu gdzieś w pobliżu. Zaczniemy się martwić, kiedy wrócimy do Santa Fe. Jesteś przekonany, że będzie tam na nas czekała? spytała Beth. A jaki ma inny wybór?

(Reklama: , odzyskiwanie danych , Sklepy internetowe )